Jovana Marjanović Foto: Privatna arhiva

Policija je blokirala Tić polje, šumarak udaljen dva kilometra od centra Zlatibora, gde je danas prolaznik naišao na telo žene. Nova.rs nezvanično saznaje da je u pitanju Jovana Marjanović (54) koja je nestala 22. decembra.

Prema prvim, doduše nezvaničnim informacijama, na telu nisu pronađeni tragovi nasilja, ali se za sada ne isključuje nijedna mogućnost i zbog toga policija obavlja uviđaj a leš će biti upućen i na Institut za sudsku medicinu. Tek kada bude završena autopsija biće poznat i tačan uzrok smrti.

Pročitajte još:

Ova Nišlijka, koja je tokom sezone radila na jednoj od najpopularnijih i najposećenijih srpskih planina, izašla je iz apartmana u kome stanuje oko 20 časova u šetnju. Njen partner ostao je još neko vreme u stanu, a potom je i on izašao.

Pošto se Jovana nije vraćala iz šetnje, njena porodica je počela da je traži, a o njenom nestanku obaveštena je i policija.

Prvi, zloslutni trag, bio je pronalazak mobilnog telefona nesrećne žene, koji je jedno vreme posle nestanka bio isključen. Aparat je pronašao prolaznik u vodovodnim cevima na gradilištu preko puta benzinske pumpe na ulasku u Zlatibor, prilično udaljenoj lokaciji od apartmana iz kojeg je Jovana Marjanović izašla.

Njene ćerke do poslednjeg trenutka nisu gubile nadu i lavovski su se borile za svoju majku. One su preko društvenih mreža apelovale na pomoć svih ljudi dobre volje, posebno meštana Zlatibora da pomognu u potrazi.

Nažalost, potraga se završila ja najtragičniji način.

BONUS VIDEO: Hapšenje u Beogradu i zaplena 6,5 kiograma narkotika

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar