Ilustracija Foto:BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC

U izdvojenom odeljenju OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" u Masurici, kod Surdulice, u prošli četvrtak se dogodio težak incident kada je suprug jedne učiteljice napao učenicu i to na času, potvrđeno je našem portalu iz Policijske uprave u Vranju.

„Infovranjske“ objavile su da je suprug učiteljice M. S. uleteo u učionicu i istukao dete romske nacionalnosti ometeno u razvoju, dok je ono vrištalo i molilo da ga ne tuku.

Učiteljica je, kako je preneo portal, sve vreme bila po strani i ni na koji način nije reagovala, već je, kako kažu, tek „posle časova počela da plače“.

Iz Policijske uprave u Vranju kažu za portal Nova.rs da je događaj prijavljen 9. oktobra, da je 8. oktobra u jednoj osnovnoj školi na području Surdulice u učionicu došao muškarac koji je počupao za kosu desetogodišnju devojčicu i pretio joj.

„Policija je odmah izašla na lice mesta i obavila razgovor sa svim akterima. O slučaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Vladičinom Hanu“, kažu iz PU Vranje.

Zbog pomenutog incidenta, iz Surdulice u Masuricu došla je direktorka škole Jasmina Blagojević, prenele su „Infovranjske“.

Sa direktorkom Blagojević stigao je pedagoški asistent koji je razgovarao sa roditeljima koji su bili vidno uznemireni.

Sama direktorka Blagojević nije želela da komentariše celu situaciju.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare