Blindirani automobil BMW Veljka Belivuka, čija je supruga uhapšena danas zajedno sa svojom majkom, policija ne može da zapleni - jer je znatno veći od kamiona sa dizalicom, to jest "pauka". Kako javlja reporter Nova.rs sa lica mesta, policija je već jednom bila na mukama da ovaj automobil zapleni, a tokom prethodnog pokušaja nije uspela ni da ga iznese iz garaže. Danas je pak u tome uspela, ali kada je shvatila da ne može da stane na kamion, vratili su ga - u garažu.

Danas su pak u tome uspeli, ali su opet na mukama jer nemogu d aga popnu na kamion. Vozilo je ostalo ispred kuće, a čitavu operaciju prati veći broj novinara.

Pretres vile Veljka Belivuka i Marka Miljkovića Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Policija je pretresla kuću i skinula je sigurnosne kamere video-nadzora koje su stajale na skupocenoj vili u Čačanskoj ulici na beogradskoj opštini Zvezdara. Blic je danas javio i da je iz dvorišta odvezen jedan blindirani automobil u vlasništvu Miljkovića.

Pretres vile Veljka Belivuka i Marka Miljkovića Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Podsetimo, Belivuk i kriminalna organizacija koju je vodio privedeni su 4. februara ove godine. Terete se, prema navodima optužnice, za brojna krivična dela počinjena na teritoriji Srbije, među kojima su i brutalna ubistva, silovanje, dilovanje narkotika, oružja…

Foto: Nova.rs/video

Postupak protiv Belivukovog klana vodi se i u Crnoj Gori, jer se sumnja da su odgovorni za likvidacije Damira Hodžića i Adisa Spahića, a isptivani su i na okolnosti nestanka Mila Radulovića.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar