Ilustracija Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su M. M. (21) i V. NJ. (44) obojica iz okoline Boljevca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo zlostavljanje i mučenje u sticaju sa krivičnim delom protivpravno lišenje slobode, saopšteno je večeras iz MUP-a.

Osumnjičeni se terete da su noćas na benzinskoj stanici na Selištu, prišli muškarcu (21) koji je sedeo u svom autu, izvukli ga i tukli, a zatim ubacili u gepek njihovog vozila i odvezli par kilometara dalje.

Kako se sumnja, po zaustavljanju njihovog vozila, opet su ga tukli, nakon čega je on pobegao. M. M. se tereti i da se nakon toga vratio na benzinsku pumpu i fizički napao radnika pumpe. Potom je, kako se sumnja, otišao u jednom selu u okolini Bora, ušao u kuću muškarca (24) koji je spavao i više puta ga udario motkom po glavi, a zatim mu u dvorištu razbio staklo na automobilu, zbog čega se tereti i da je izvršio krivična dela nasilničko ponašanje, i zlostavljanje i mučenje.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Boru, dodaje se u saopštenju.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar