Monika Karimanović (12) iz Suvog Dola, koju je oteo i zlostavljao Ninoslav Jovanović (46) poznatiji kao “Malčanski berberin”, izašla je iz Kliničkog centra u Nišu, nakon 19 dana lečenja i oporavka.

U pratnji majke Aleksandre i oca Roberta, Monika je stigla u porodični dom u ovom selu kod Niša. Porodica i prijatelji priredili su joj doček, tortu iznenađenja, a posebno oduševljenje nastupilo je kada se prvi put videla sa novim kućnim ljubimcem, maltezerom Leom.

„Dete je izašlo iz bolnice, upravo sedi sa nama u kući. Ona je dobro, oporavila se tako da su je pustili danas. Tu smo zajedno, najuža porodica – mi roditelji, baka deka i ona. Uzeo sam tortu da je malo iznenadim pa sam napisao “Dobrodošla kući”. Kada je videla maltezera Leu, mnogo se obradovala. Ona je i pre ove tragedije rekla supruzi da bi volela da ima psa, tako da smo joj ispunili želju“, rekao je Robert.
Devojčica se odmah zaigrala sa preslatkim psićem, kojeg su joj poklonili građani susednog naselja “Broj 6” koji su učestvovali u potrazi za njom.