Srpski momak (25) i devojka (26) napadnuti na plaži u Splitu

Hronika 12. jun. 202115:11 > 15:3784 komentara
Podeli:
Split
Split; Foto: Joachim Bago / Alamy / Alamy / Profimedia

Nekoliko nepoznatih osoba napalo je sinoć na plaži u Splitu mladi par iz Srbije, a policija traga za napadačima, saopštila je splitsko-dalmatinska policija. U saopštenju koje su preneli lokalni mediji, policija je navela da je nekoliko nepoznatih osoba pola sata posle ponoći na području plaže Ovčice fizički napalo 25-godišnjeg muškarca i 26-godišnju ženu.

Policija je po dojavi izašla na teren gde je zatekla napadnute državljane Srbije.

Portal Index navodi da devojka nije imala vidljive povrede, a da je mladić odbio lekarsku pomoć. Policajci su, kako navodi portal, na njemu videli masnice i ogrebotine, ali im se on zahvalio i rekao da mu lekarska pomoć nije potrebna.

U toku je kriminalističko istraživanje i potraga za napadačima.

Index navodi da je protekle sedmice u Splitu zabaleženo nekoliko incidenata. Na istoj plaži su su se dan ranije potukli 23-godišnji Francuz i 23-godišnji hrvatski državljanin.

Prema pisanju Slobodne Dalmacije, huligani su proteklog utorka u centru Splita napali dvojicu članova ruske reprezentacije koja učestvovala na međunarodnom pripremnom turniru ulične košarke („tri na tri“). Jedan od napadnutih košarkaša je lakše povređen.

Policija je otkrila jednog od napadača i krivično ga prijavila zbog izazivanja nereda iz mržnje. Reč je o maloletniku koji je poznat po problematičnom ponašanju i već je imao problema sa zakonom.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar