Ilustracija Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Šezdesetogodišnji muškarac zadobio je lakše povrede u tuči koja je u ponedeljak u poslepodnevni satima izbila u Knjaževačkoj ulici u Nišu kada je ispred jedne radnje u Knjaževačkoj ulici izgubio novac iz džepa koji je navodno našao i uzeo N. J.

Naime, kada je N. Ž. to primetio, zatražio je da mu se pare vrate što je N. J. odbio pa su se najpre sukobili verbalno, a zatim i pesnicama, ali i merdevinama, četkama za farbanje i svime što im je „došlo pod ruku“. Stariji čovek nakon tuče je prebačen u UKC Niš.

Kako navode očevici, protivnici su grabili sve što im je došlo pod ruku i jurili jedan drugog skoro kilometar. Najveću štetu od njihove tučnjave pretrpeo je vlasnik jedne farbare u ovoj ulici, jer su N. J. i N. Ž. dograbili „eksponate“ izložene ispred njegove radnje i njima se besomučno mlatili, pišu „Novosti“.

„Strašno je bilo gledati, mislio sam da će neko stradati. Jedan je dohvatio merdevine, drugi četke, a onda su se njima „mačevali“. Rušili su sve pred sobom, polomili mi robu a zatim su nastavili da se biju dok su išli ka pijaci. Ovo u životu nisam video, baš bih voleo da znam šta im je bilo“, priča uznemireni Nišlija, svedok obračuna.

Šezdesetogodišnjak kojeg je Hitna pomoć odvezla u niški Univerzitetski klinički centar zadobio je, na sreću, samo modrice i ogrebotine.

Bonus video: Požar na Mokroj Gori

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar