Ilustracija Foto:Ujedinjeni za pobedu Srbije

Nakon što je brzom akcijom policije u nedelju uveče uhapšen S.V. (42) iz Kraljeva, jer telefonom pozvao dežurnu službu i prijavio da je u jednom ugostiteljskom objektu postavljena bomba, otkriveni su detalji ovog slučaja.

Kako saznaje Nova.rs, sve se odigralo u trenutku dok se u tom objektu proslavljalo venčanje. Mladoženjin stric je u u jednom trenutku izašao iz sale, seo u auto i odvezao se par kilometara dalje. I onda je pozvao policiju i rekao da se u tom objektu nalazi bomba.

Najzanimljivije je da je to učinio jedan od rođaka mladoženje. Kako smo saznali, taj muškarac je pripejd karticu sa koje je pozvao policiju kupio još krajem aprila. Nakon što je pozvao, vratio se potpuno normalno na veselje.

Pročitajte još:

Policija je odmah po prijavi izašla na lice mesta, zaposleni i gosti su evakuisani, a nakon kontradiverzionog pregleda utvrđeno je da je dojava lažna.

„Nije bilo ništa dramatično. Policajci su došli, rekli organizatorima šta im je dojavljeno, i da treba da svi da izađemo kako bi pretražili prostorije. Ušli su sa psima, i posle nekih dvadesetak minuta, rekli su nam da je sve u redu, i svi smo se vratili. Jutros sam saznao da je uhapšen blizak mladoženjin rođak“, kaže ovaj gost.

Policija je uhapsila S.V. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje panike i nereda, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kraljevu.

BONUS VIDEO: Dojava o postavljenoj bombi u „Beograđanki“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare