Foto: Vesna Lalić, Nemanja Jovanović/Nova.rs/Shutterstock

Dvadesetogodišnji Vuk V., koji je 29. januara ispred jednog restorana na Novom Beogradu zadobio teške telesne povrede opasne po život tokom masovne tuče, i posle 11 dana nalazi se u veštčki izazvanoj komi zbog ozbiljnosti povreda, potvrđeno je za Nova.rs

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu juče je saslušan Predrag R. (21) zbog sumnje da je bezobzirnim nasilničkim ponašanjem pokušao da liši života oštećenog Vuka V. (20). On je, prema našim saznanjima, 7. februara došao u policijsku stanicu u pratnji roditelja.

„Osumnjičeni je na saslušanju izneo svoju odbranu, odnosno rekao je da se mahom ne seća kako je i zbog čega došlo do tuče, da Vuka V. ne poznaje od ranije i da mu je žao zbog svega što se desilo. Takođe je tvrdio da je i on pretučen, kao i da se nada da će povređeni mladić preživeti“, nezvanično navodi izvor našeg portala.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Takođe, naš sagovornik dodaje i da je uhapšeni Predrag, kako se sumnja, najpre u blizini šanka u restoranu, pesnicom udario Vuka V., u predelu glave.

„Obojica su bili na proslavi rođendana, a nakon rasprave i udarca u glavu povređenog mladića, sukob su nastavili u bašti restorana. Predrag je Nikolu više puta udario rukama i nogama u glavu i telo, da bi, nakon što je Vuk pao na pod, uzeo stolicu koja se nalazila u blizini i udario ga više puta u predelu glave, nakon čega je Predrag otišao iz restorana“, dodaje naš izvor.

Pročitajte još:

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke, da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu, kao i zbog uznemirenja javnosti i visine zaprećene kazne za krivično delo koje mu se stavlja na teret.

Osumnjičeni se tereti za krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

BONUS VIDEO: Okretnica autobusa na Karaburmi na kojoj je žena tragično izgubila život

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare