Željko Jović, ambasadro Srbije u Bugarskoj i Ljuljzim Sulejmani, preživeli mladić iz autobusa koji se zapalio
Željko Jović i Ljuljzim Sulejmani Foto: Ambasada Srbije u Sofiji

Ljuljzim Sulejmani (26), mladić iz Preševa koji je preživeo jutrošnju tragediju u Bugarskoj, od smrti se spasao tako što je sa nekoliko ostalih putnika uspeo da razbije prozor i iskočio iz autobusa.

Njega je u toku dana u bolnici posetio ambasador Srbije u Bugarskoj Željko Jović, koji se zahvalio lekarima i medicinskom osoblju na pažnji koju su posvetili našem državljaninu, a Sulejmaniju je poželeo brz oporavak.

Pročitajte još:

„Da što pre izađe iz bolnice i da sa svojom verenicom, državljankom Republike Severne Makedonije koja je takođe povređena i nalazi se u istoj bolnici, nastavi zajednički život i što pre zaboravi veliku tragediju“ – navodi sa u saopštenju Ambasade Srbije u Sofiji.

Bugarska, autobus, nesreća

Kako je izvestio RTS, Sulejmani se spasao tako što je sa nekolicinom ljudi razbio prozor i iskočio iz autobusa. Pored njega i devojke, spasilo se još samo pet osoba, i svi su zbog opekotina prevezeni u bolnicu.

U saobraćajnoj nesreći na autoputu Sofija-Blagojevgrad, blizu sela Bosnek, noćas u tri sata zapalio se autobus sa severnomakedonskim registarskim tablicama, koji se vraćao iz Istanbula. U toj nesreći poginulo je 46 putnika, a sedam povređeno.

 

BONUS VIDEO: Saobraćajna nesreća kod Slavonskog Broda u Hrvatskoj

 

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar