Foto: Facebook

Poznanici i prijatelji mladića iz Laktaša, Mladena Dulića (22), koji se ubio zbog snimka na kom je ismejan na društvenim mrežama, nakon što je danas sahranjen u svom rodnom mestu, dele emotivne fotografije i objave posvćene Mladenu.

Jedna, reklo bi se, Mladenova bliska drugarica objavilja je njihovu fotografiju uz potresne reči.

„Zašto? Pitanje bez odgovora. Anđele počivaj u miru Božijem, da ti Bog podari mir i spokoj na onom svetu! Znaš sve o čemu smo pričali. Ološima će Bog da sudi! Putuj sa anđelima dečače moj mili, nikada te nećemo zaboraviti „, napisala je ova devojka.

Foto: Facebook

Druga drugarica tragično nastradalog mladića zapitala je da li je momak sa samo 23 godine tražio mnogo.

„Mladen je bio ismejan i ponižen od društva i ranije, a da ne govorim kakve su mu sve epitete pridavali. Ako je neko drugačiji od nekog pojedinca, da li to znači da je loš čovek?! Da li to znači da treba neko da ga maltretira dok ne oduzme sebi život? Na snimku se vidi koliko se već Mlađo i pogubio“, navela je ova devojka pa podsetila na još jedno samoubistvo mladog čoveka od pre nekoliko nedelja.

„Skoro se ubio Goran Karanović, baš iz tog razloga, nije mogao podneti pritisak komšija. Pomolimo se za našeg Mladena i za svu nedužnu decu koja nisu psihički mogla izdržati pritisak nekih tamo pojedinaca. Mlađo, počivaj u miru. Nađi gore mir i spokoj kad već nisi mogao ovde“, zaključila je ova devojka.

Foto: Facebook

Postoji nešto što nikada umreti neće, a to su uspomene na tebe, piše u sledećoj objavi.

„Anđele moj, bio si anđeo i ostao, veseo pun života. Koliko smo tajni imali, kome sad da kažem kako mi je? S’ kim tugu da podelim, anđele moj. Ostaćeš u sećanju, zaboraviti te nikad neću. Bio si poseban, ko god šta pričao o tebi nisam dala na tebe nikad. Jer ti si bio anđeo, nisi nikome zlo naneo“, napisala je ova devojka.

Pročitajte još:

Podsećamo, Mladen Dulić je ismejavan i sniman kamerom tokom prijavljivanja za posao, nakon čega je snimak objavljen na društvenim mrežama. Motiv samoubistva nije poznat, ali šokirani korisnici društvenih mreža zahtevaju da se ovaj slučaj u potpunosti istraži.

Ova tragedija šorkirala je Republiku Srpsku i region. Iza Mladena su ostali otac Dragan, majka Biljana, sestra Dragana sa porodicom, baka Obrenka, ali i mnogobrojna rodbina i prijatelji.

VIDEO: Saobraćajna nesreća na Ceraku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar