Foto: TANJUG/ FOTO HINA/ ZVONKO KUCELIN, Privatna arhiva

Nedeljnik "Vreme" u najnovijem broju piše o ubicama kamikazama iz Srbije, koji se sumnjiče za nekoliko nedavnih likvidacija u regionu. Jedna od tih je i likvidacija škaljarca Gorana Vlaovića na Pagu, a za koju se sumnjiči Kragujevčanin Duško Tanasković (28), a koji je na društvenim mrežama svojevremeno objavio zanimljivu pesmu.

Kako „Vreme“ piše, priča o ubicama kamikazama iliti o „momcima bez budućnosti“, kako ih je nazvao jedan beogradski policajac, može se dovesti u vezu sa poznatom rep pesmom koju je osumnjičeni Tanasković objavio na svom Fejsbuk profilu prošlog avgusta.

Pročitajte još:

Reč je o rep pesmi „Deca budućnosti“, koja ovako glasi:

„Deca budućnosti…

Njihovo je nebo,

njihove su moći,

njihov je i pakao što će s njima doći.“

Zasad nije poznato da li je Tanasković nešto želeo da poruči ovom pesmom. Stiče se utisak kao da citat „njihov je pakao što će s njima doći“ znači spremnost na posledice za svaki potez.

Sa druge strane, sagovornik nedeljnika „Vreme“ o ubicama kamikazama kaže da pomenuti mladići neretko dobijaju kartu u jednom smeru u neku od evropskih zemalja ili čak do Latinske Amerike gde će ubrzo i sami biti likvidirani pa će se u policijskim evidencijama zauvek voditi kao ‘osumnjičeni u bekstvu’.

Podsetimo, Tanasković je nedavno uhapšen zbog ubistva škaljarca Gorana Vlaovića na Pagu u Hrvatskoj. Uhapšen je nakon što se vratio do mesta zločina, najverovatnije u nameri da proveri da li je meta mrtva.

Takođe, Tanasković se dovodi u vezu i sa ubistvom još jednom škaljarca. Reč je o Miliću Minji Šakoviću, koji je ubijen juna u Crnoj Gori.

BONUS VIDEO: Hapšenje Škaljaraca u restoranu Durmitor 2017. godine

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar