Foto: Instagram/192_rs

Dejan J. (51) iz Debeljače poginuo je u nedelju u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu Miloš Veliki. Pored njega, povređene su još dve osobe, a do nesreće je došlo prilikom sudara dva automobila, od kojih se vozilo u kojem se Dejan J. nalazio kretalo suprotnim smerom.

Sudar se dogodio u nedelju, oko 16 časova, a nakon njega, zapalio se automobil u kojem se nalazio stradali muškarac.

Vatra je odmah buknula i praktično, Dejanu J. nije bilo spasa, ostao je zarobljen u kolima. Ono što je posebno čudno u svemu ovome jeste što se stradali muškarac, sa povređenih saputnikom, nalazio u “fijat puntu” koji se kretao u suprotnom smeru na auto-putu.

Foto: Instagram/192_rs

Ovo nije česta situacija na auto-putu, a zasad nije poznato kako je moguće da je Dejan J. išao suprotnim smerom.

Malo je verovatno da je reč o nekom izazovu jer se radi o iskusnijem vozaču, te se postavlja pitanje da li se Dejan J. eventualno uključio na auto-put na pogrešnom mestu.

Takođe, nije isključeno i da možda negde nije radila signalizacija, pa je zbog toga došlo do situacije da se Dejan J. nađe na auto-putu, ali u pogrešnom smeru.

Foto: Instagram/192_rs

Ipak, i da je do toga došlo, postavlja se pitanje zašto nije zaustavio vozilo i upalio sva četiri migavca.

Čak i da je reč o pogrešnom uključenju na auto-put, još jedno pitanje je bez odgovora – zbog čega se vozač „punta“ nalazio u brzoj traci. Sudar je praktično bio neizbežan.

Pročitajte još:

Na sva ova pitanja odgovore će dati istraga nesreće, koja je u toku.

Povređeni u bolnici

Podsetimo, u nedelju se dogodila stravična nesreća na auto-putu, u blizini mesta Jakovo, kada je došlo do sudara automobila “fijat punto” i “hjundai”. Dejan J. stradao je na licu mesta, dok su dve osobe teško povređene.

Foto: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad_

U automobilu sa Dejanom J. nalazio se N. K. (40) koji je prevezen na reanimaciju, dok je D. P. (30), koja se nalazila za volanom “hjundaija”, prevezena u bolnicu u svesnom stanju.

Zasad nije poznato njihovo stanje.

Nakon istrage slučaja znaće se više informacija o ovom slučaju.