Fontana, Novi Beograd, dečak, hronika
Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Sedmogodišnjeg dečaka iz Obrenovca, koji je sinoć pronađen u fontani na Novom Beogradu bez odeće, po svemu sudeći je neko gurnuo u fontanu, a njegovo zdravstveno stanje je dobro. Kako je za "Nova.rs" rečeno iz policije, u toku su ispitivanja, a u slučaj se uključio i Centar za socijalni rad.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

„Dečaka su gurnuli u fontanu, iz nje je uzvučen bez ikakvih telesnih povreda, a zatim je prevezen u Tiršovu. Dečak je prilikom pronalaženja bio bez odeće. Nije rekao da li ga je gurnuo neko od drugova, sa kim je došao, da li je iz nekog doma. Policija je sa njim i oni to ispituju“, rekli su za „Blic“ sinoć iz Hitne pomoći.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Iz policije je jutros rečeno za „Nova.rs“ da je policija, zajedno sa službom Hitne pomoći, sinoć izašla na teren, a da je slučaj preuzeo nadležni centar za socijalni rad.

Kako su mediji ranije pisali, prodavačica je ugledala nagog dečaka u fontani. To je odmah rekla radniku obezbeđenja koji je prišao detetu i pozvao policiju.

„Plakao je i bio sklupčan. Preplašen je bio. Rekao mi je da ima sedam godina i da je iz Obrenovca. Dali smo mu odmah nesto da se ogrne. Sav se tresao, nista nije mogao da priča. Mnogo je plakao“, rekao je za medije Milan, radnik obezbeđenja.

Bonus video: Potraga za nestalim nastavnikom u Tutinu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Tagovi

Komentari

Svi komentari (4)