Foto: Privatna arhiva/Ognjen Todorović, Nenad Stanković

Ognjen Todorović (38), jedan od dvojice donora kože Minji D., koja je jutros izgubila bitku za život na Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, za Nova.rs kaže "da je jedan deo njega otišao sa njom".

„Nije izdržala… A ja ležim ovde sav u ranama i ne mogu da verujem šta se dogodilo, deo nas, mene i Nenada Stankovića (18) koji je takođe donirao kožu, su otišli zajedno sa njom. Kao da mi je umrlo moje najrođenije. Eto, kao da mi je rođena sestra…“, kaže Ognjen Todorović.

Podsetimo, petnaestogodišnja devojčica Minja D., koja je teško povređena u požaru na Dorćolu i herojskim podvigom radnika gradilišta izvučena iz vatre, preminula je jutros u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj.

Bliski prijatelji Minjine porodice i heroj koji ju je izvukao iz požara potvrdili su za portal Nova.rs da su i oni primili strašnu vest, kao i da još uvek ne mogu da poveruju da se ovako nešto dogodilo.

Foto: Čitateljka Nova.rs

Podsetimo, Minja je teško povređena u požaru koji je izbio u njenom stanu 27. oktobra, a iz vatrene stihije u poslednjem trenutku su je spasli hrabri građevinski radnici koji su čuli njeno zapomaganje.

Minja se od tad nalazila na Klinici za plastuičnu hirurgiju zbog opekotina koje je zadobila, a njeno stanje je odmah okarakterisano kao teško.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare