Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Jedinica za bezbednost na rekama od subote traga za Milošem Markovićem (37), Nenadom Trivkovićem (38) i Milanom Nikolićem koji su ispali iz čamca kod Pančevačkog mosta, dok je Mane K. uspeo da se spase. Četvorica prijatelja su se okupila kobnog dana u nameri da provedu zajedno vreme, a celodnevni vikend prekinula je užasna drama koja i dalje traje.

Porodice pojedinih nestalih, kojima se trag izgubio u subotu, iščekuju svaku informaciju o svojim najbližima. Četvorica prijatelja kobnog dana su se okupila u nameri da dan provedu zajedno i uživaju.

Ipak, celodnevni izlet prekinula je nesreća, nakon što su odlučili da se provozaju uzburkanim Dunavom. U jednom trenutku muškarci su popadala sa čamca u vodu, a samo Mane K. je uspeo da dođe do obale i spase se.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Od subote traje potraga za nestalim mladićima, međutim, zasad ona nije dala rezultate.

Porodica Miloša Markovića apelovala je na građane na društvenim mrežana i zamolila za pomoć. Oni su tokom jučerašnjeg dana išli da tragaju za Markom, ali i ostalim mladićim.

„Tražimo ih na ovom potezu gde su nestali do ušća Tamiša u Dunav. Polazimo od pretpostavke da su živi i tražimo ih u nekim najbližim delovima gde bi mogli da se zadrže. Moj jedini apel jeste da građani koji imaju čamce, koji mogu da nam pomognu, da krenu u potragu sa reke“, kazao je ranije Dušan Marković.

Foto: Facebook

Nestali Miloš je samo pet dana nesreće proslavio rođendan.

„Miloš je proslavio nedavno rođendan u krugu porodice i prijatelja.. Sa druge strane, Milanu je supruga trudna, jedva je čekao bebu. Ovo je velika tragedija, porodice su neutešne. Svi iščekuju neku informaciju“, kaže izvor našeg lista.

Talasi kobni

Iako se još uvek ne zna kako je tačno došlo do nesreće, sumnja se da je zbog visokih talasa, ali I činjenice da su se nestali muškarci nalazili u čamcu koji nije previđen za takvo vreme. Na to je ukazao i beogradski alas Renato Grbić.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Bili su veliki talasi, četiri osobe u čamcu znači da je bio preopterećen zbog talasa koji su bili vrlo visoki. Pravo čudo je da je ovaj jedan momak uspeo da se snađe i ispliva”, rekao je on juče.

Podsetimo, i tokom današnjeg dana nastavljena je potraga za nestalim muškarcima. Dežurne službe pretraživale su Dunav u potrazi za nestalim muškarcima.

BONUS VIDEO: Nesreća u Beogradu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar