saobraćajna nesreća
Ilustracija Foto:Nemanja Jovanović

Migrant S.R. (23) ranjen je iz vatrenog oružja oko 4.00 sata iza ponoći u Novom Pazaru.

Prema nezvaničnim informacijama u jutošnjoj pucnjavi u Novom Pazaru, došlo je do ranjavanja migranta. Prema informacijama našeg portala do pucnjave je došlo u ulici Kej mira u kojoj je jedno lice zadobilo povrede posle upotrebe vatrenog oružja.

Kako saznajemo, u pucnjavi je ranjen migrant kojeg je ekipa hitne pomoći pronašla u ulici Vuka Karadžića, nedaleko od lica mesta. Povređeni migrant je odvezen vozilom Hitne pomoći u Opštu bolnicu Novi Pazar, gde je i zbrinut na odeljenju intenzivne nege.

Prema nepotvrđenim informacijama, on je trenutno van životne opasnosti.

Za sada nema zvaničnih informacija iz novopazarske policije a ni bolnice u ovom gradu, prema nezvaničnim informacijama, obručan se najverovatnije desio između građanina Novog Pazara i migranta, jer se prema prvim informacijama ne radi o obračunu između
migranata.

Ovo nije prvi incident sa migrantima u ovom gradu, pre samo desetak dana u međusobnom obračunu migranata jedan od njih dobio je ubodne rade, oštrim predmetom, a brzom reakcijom policije migranti koji su učestvovali u ovom incidentu su lišeni slobode.

Istraga je u toku.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar