Foto:Vesna Lalić/Nova.rs/Shutterstock

Maloletna devojčica (14) nastradala je u saobraćajnoj nesreći u mestu Bogosavac kod Šapca, kada je na nju naleteo pijani mladić Luka M. (22). Meštani ovog sela besni su zbog smrti devojčice i kažu da je samo bilo pitanje vremena kada će tragedija da se dogodi.

Podsetimo, vozač je uhapšen posle nesreće i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Kako je za naš portal ispričala meštanka, u pitanju je deo puta koji je osvetljen i nalazi se pored Kazneno-popravnog zavoda.

Pročitajte još:

„Ljudi misle da je to pista i da mogu da lete. Nedavno su uradili nov asfalt i od tada kreće divljačka vožnja. Kada neko vozi pijan, njemu je svakako mrak pred očima, iako je taj deo puta osvetljen. Svi se brinemo zbog porodice devojčice sada“, ispričala je komšinica.

Kako tvrdi, baka nesrećne devojčice je bolesna, a cela porodica je jako teško podnela ovu tragediju.

„Njen otac je juče radio ceo dan, da bi mu na kraju javili da mu je dete poginulo. Devojčica je bila na rođendanu kod svoje prijateljice i vraćala se nazad. Majka je krenula pred nju, da se dete ne vraća samo jer je počeo mrak da pada“, priča žena i dodaje:

„Kada je prolazila pored zatvora, nesrećna žena je primetila neku gužvu. Pritrčala je da pomogne, kao što bi i svaki normalan čovek uradio. Nije ni slutila šta će je zateći, videla je bicikl svoje ćerke, ne mogu ni da zamislim kroz šta je prošla, ali je devojčica već bila prevezena u bolnicu“.

Podsetimo, stravična nesreća dogodila se juče, a tokom istrage je utvrđen da je vozač Luka M. (22) bio pijan. On je priveden.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar