Foto: N1, Instagram/mileena_radulovic

Vest da je čuveni pedagog Miroslav Mika Aleksić i vlasnik škole glume večeras priveden u stanicu policije, jer ga je više devojka prijavilo za silovanje šokirala je javnost u Srbiji. Među prvima se oglasila Marija Lukić koja je trpela uznemiravanje Milutina Jeličića Jutke, bivšeg predsednika opštine Brus koji je zbog toga osuđen na tri meseca zatvora. Marija za Nova.rs kaže da je jako pogodila Milenina ispovest i da ne može da pretpostavi kolikih je razmera ovo dugogodišnje zlostavljanje.

„Hvala Mileni što je progovorila. Hvala njoj i svim devojkama na snazi jer su uradile neverovatnu stvar za sve nas i za sve devojčice koje bi se sutradan našle u istoj situaciji. Znam koliko je srce potrebno za ovo“, rekla je Marija Lukić za naš portal.

Marija Lukić je na Tviteru podelila reči Mie Bjelogrlić:

„Učinjena je velika, važna stvar. Za svu decu, za sve žene i za celo društvo. Bravo Milena, bravo devojke! Vaša snaga je nemerljiva“.

Podsetimo, Aleksića su pripadnici beogradske policije večeras priveli zbog osnovane sumnje da je seksualno zlostavljao i uznemiravao više učenica.

Miroslav Mika Aleksić Foto: Printscreen/YouTube/Agape

Glumica Milena Radulović zajedno sa još nekoliko devojaka, od kojih su neke maloletne, prijavila je poznatog vlasnika škole glume, Miroslava Miku Aleksića za silovanje i seksualno uznemiravanje.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare