Sanja Mihajlović. Foto: Miodrag Ćakić/KRIK

Sanja Mihajlović, majka mladića Gorana Mihajlovića čiji se nestanak dovodi u vezu sa grupom Veljka Belivuka, u razgovoru za portal Nova.rs tvrdi da je nedavno uhapšeni ispektor SBPOK Božidar Stolić, koji se sumnjiči za odavanje informacija pomenutom kriminalnom klanu, bio direktno na vezi s porodicama žrtava. Mihajlovićeva ističe da je i ona razgovarala sa Stolićem o istrazi slučaja njenog sina, međutim, on nikada nije imao nikakve nove informacije.

Mihajlovićeva već dve godine pokušava da dobije informacije o sinu, međutim, u nadležnim institucijama nailazila je samo na zid. Odgovor u policiji je uglavnom bio: „Nemamo novih informacija“ ili „Ne možemo da otkrivamo detalje istrage“.

Pročitajte još:

Do pomaka u istrazi protiv vođe navijača Velje Nevolje došlo je prošle nedelje kada je inspektor Stolić uhapšen zbog sumnje da je odavao informacije iz istrage pripadnicima „kavačkog klana“, kao i njihovim saradnicima Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću. Mihajlovićeva za Nova.rs ističe da je upravo Stolić bio na vezi sa porodicama nestalih.

„Razočarani smo, baš jako. U suštini, mi više nemamo kome da se obratimo. Odnosno, trebalo bi da pazimo kome se obraćamo.. Po svemu sudeći, nemamo kome da tražimo pomoć. U policiji postoje ljudi koji pošteno rade svoj posao, ja verujem u to, ali je strašno za nas roditelje da se u instituciji, koja bi trebalo da vam uliva najviše poveranja, dešavaju ovakve stvari“, kaže Mihajlovićeva.

Ističe da ne želi da sudi Stoliću, sve dok sud ne ustanovi šta je on zaista radio.

„Ne bih da sudim o njemu, da li ga je neko „pustio niz vodu“ ili šta je u pitanju, samo znam da smo razočarani jako. Ja sam sa njim razgovorala, svaki put bi mi rekao da nema informacije i uvek je pitao da li ja nešto imam. On najbolje zna da li je nešto uradio ili nije, u suštini, nama je sada jasno samo da nikome ne možemo da verujemo“, kaže majka nestalog Gorana.

Veljko Belivuk Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Mihajlovićeva navodi i da ona samo želi da zna šta je sa njenim sinom.

„Ja se nadam da ću saznati šta se desilo sa mojim detetom. Nažalost, i ja bih volela da se moj sin pojavi i da je živ, ali sve ukazuje da neće biti tako. Ja već dve godine živim sa činjenicom da mog sina nema. Mnogo mi je teško, samo želim da znam šta je sa njim i da oni odgovorni odgovaraju za to“, priča Sanja.

Pročitajte još:

Ona u razgovoru za Nova.rs ističe i da jutros bila u policiji, povodom novih saznanja koja su osvanula u medijima, odnosno da je njen sin ubijen.

„Bila sam danas ponovo, isto govore, ne mogu da iznose nikakve detalje iz istrage. Već dve godine ista priča“, kaže ona.

Podsetimo, njen sin Goran poslednji put je viđen početkom aprila 2019. godine, od kada mu se gubi svaki trag. Mihajlovićeva je dosad kucala na sva moguća vrata kako bi saznala ima li pomaka u istrazi Goranovog nestanka, međutim, uvek je nailazila na zid i reči „istraga je u toku, ne možemo ništa da vam kažemo“.

Inače, Goran je samo jedan od brojnih mladića čiji se nestanak dovodi u vezu sa grupom Veljka Belivuka. Na listi nestalih ima vise od 10 muškaraca, a zasad nije poznato šta se sa njima desilo.

Grupa Velje Nevolje, vođe navijača grupe „Principi“, uhapšene je početkom februara u velikoj akciji MUP i BIA. Sumnjiče se za najteža krivična dela, među kojima su ubistva, otmice i iznude.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar