"Nadničari su bili tamo do pet sati, a onda su otišli, dok je Siniša ostao. Sve je bilo u redu, majka se sa njim čula oko šest sati. Posle toga se nije ni javljao, niti se pojavio. Ujutru je majka pošla da ga traži. Pridružio joj se i vlasnik imanja kod kog je Siniša radio, Dragan, i zajedno su krenuli niz kanal. Ubrzo su naišli na Sinišu, pola lica mu je virilo..."

Foto: Filip Krainčanić/ Nova.rs

Ovim rečima za „Nova.rs“ tragičnu smrt Siniše Tanaskovića (41), čije je telo pronađeo u termalnoj vodi kod Bogatića, kroz plač opisuje njegova sestra. U domu porodice Tanasković počeli su da se okupljaju rodbina i prijatelji i da izjavljuju saučešće, a njegova majka je išla dvorištem i kukala, još uvek u šoku od jezive scene koju je zatekla videvši svog sina u koritu termalne vode, čija temperatura dostiže i 90 stepeni!

Foto: Filip Krainčanić/ Nova.rs

„Niko ne zna šta je zapravo bilo i kako se dogodilo. Siniša nije bio incidentan tip, ponekad bi popio, ali nikada nije pravio probleme. Niko ne može da kaže lošu reč za njega. Nas dvoje smo se odlično slagali, bio je šest godina stariji od mene, a svuda me je vodio i štitio. Kuća nam se sada zatrla“, kaže uplakana sestra.

Foto: Filip Krainčanić/ Nova.rs

Siniša se nije ženio i nema dece. Osim što je obrađivao svoje imanje, koje mu je ostalo od roditelja, radio je i kao nadničar kod izvesnog Dragana iz Leskovca, koji drži plastenik, koji greje iz izvora termalne vode, a ima i stado ovaca i svinja o kojima je Siniša brinuo tokom noći. On se tu doselio pre par godina i u početku je gajio začinsko bilje, pa su ga prozvali Vegeta.

Vlasnik plastenika nije bio raspoložen za razgovor, rekao je da je bio u prevelikom šoku, da je šećeraš i zamolio je novinarsku ekipu da odmah napusti njegov privatni posed.

Bonus video: Prijedor pod opsadom posle ubistva policajca

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar