Foto:Nova.rs

Telo muškarca izvučeno je jutros iz Ada Huje, a sumnja se da je reč o nestalom Mateju Perišu, zbog garderobe. Naime, majica u kojoj je izvučen muškarac podudara se sa majicom u kojoj je bio Periš u noći nestanka krajem decembra prošle godine.

Portal Blic.rs objavio je sliku, a u pitanju je majica tamne boje sa aplikacijom jaguara i žutim natpisom koji ide u krug i na kojem piše „Power Super Cleaner“.

Istu takvu majicu imao je Matej, i kako je tada saopšteno, nosio ju je na fotografiji koja je kružila svim medijima kada je prijavljen njegov nestanak.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Podsetimo, još jedna podudarnost jesu patike. U pitanju su patike bele boje.

Inače, telo su jutros oko devet sati uočili mornari. Policija je odmah alarmirana.

Pročitajte još:

Sa druge strane, o pronalasku tela oglasilo je Više javno tužilaštvo u Beogradu.

„Telo mlađeg, za sada nepoznatog muškarca, nađeno je jutros u Dunavu kod Ade Huje. Dežurni zamenik Višeg javnog tužioca u Beogradu obavio je uvidjaj na licu mesta i naložio obdukciju, toksilološke i DNK analize, kojima će se utvrditi identitet, za sada NN lica, kao i uzrok smrti.

Ministarstvo unutrašnjih poslova i Više javno tužilaštvo u Beogradu će blagovremeno obavestiti javnost o rezultatima pomenutih analiza koje obavlja Institut za sudsku medicinu“, navodi tužilaštvo.

Periš je nestao krajem decembra prošle godine. Kobne noći je bio u klubu „Gotik“, da bi u jednom trenutku isti napustio i udaljio se. Potom je usnimljen kako trči ulicama, sve do restorana „Savanova“. Tu se stepenicama spustio do Save i od tada mu se gubi svaki trag.

BONUS VIDEO: Milovan Zelenović, pronašao telo na Adi Huji

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar