Foto: Facebook

Luka Ćuk, mladić iz Srbije koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći u Sjedinjenim Američkim Državama, nedavno je diplomirao u ovoj državi i imao je velike planove. Kako je rodbina ispričala za portal Nova.rs, Luka je bio vredan mladić, ali je njegove velike snove prekinula stravična nesreća.

Luka je poginuo u sredu po lokalnom vremenu u Indijani kada je svojim kamionom pokušao da pretekne drugo vozilo. On je tada naleteo na prikolicu još jednog kamiona, koji se kretao drastično manjom brzinom od dozvoljene, Luka je pokušao da izbegne sudar, ali nažalost nije uspeo.

Pročitajte još:

Kako su rođaci nastradalog mladića ispričali samo što je diplomirao.

„Pre 11 godina otišao je u Ameriku, da potraži sreću. Bio je predivno dete, nema reči kojima se može opisati koliko je bio dobar. Nije ga bilo sramota da radi, vozio je tamo taj kamion. Upisao je nešto vezano za menadžment, samo što je diplomirao, pre mesec dana“, objašnjavaju rođaci porodice.

Kako pojašnjavaju za portal Nova, Luka je zbog košarke otišao u Sjedinjene Američke Države.

Foto: Shutterstock

„Bio je dobar košarkaš, praktično dete kada je otišao tamo. Zbog košarke je otišao. Njegov deda, po majci, bio je Luka Stančić, poznati igrač i trener Metalca i Jugoslavije. Po svom dedi je i dobio ime. Otišao je tamo da bi imao bolji život, a ovako se sve završilo“, rekli su kroz suze.

Rođaci su naveli takođe i da su informacije u vezi nesreće šture jako i da ne znaju još uvek sve detalje o smrti nesrećnog mladića.

Ono što je izvesno jeste da je posle nesreće pokrenuta akcija kako bi se Lukino telo dopremilo u Srbiju. Prema poslednjim informacijama, novac je prikupljen.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare