Foto: Facebook

Luka Ćuk (29) stradao je kada je svojim kamionom naleteo na teretno vozilo koje se njegovom trakom kretalo mnogo sporije od ograničanje.

Srpski državljanin Luka Ćuk (29) poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu u Sjedinjenim Američkim Državama. On je nastradao na naplatnoj rampi u Indijani, a kada je, vozeći kamion, pokušao da pretekne drugo teretno vozilo.

Američki mediji javljaju da je Ćuk naleteo na prikolicu kamiona koji se nalazio ispred njega i da je stradao na mestu. Nesreća se dogodila u sredu ujutru po lokalnom vremenu.

Kako izveštavaju lokalni mediji, Srbin nije na vreme primetio kamion koji se kretao njegovom trakom, ali mnogo sporije nego što je ograničenje. Luka Ćuk je pokušao da izbegne vozilo ispred njega, ali nije uspeo.

Preminuli Srbin (29) je radio u Americi kao vozač kamiona, a u SAD je iz Valjeva otišao da živi 2013. godine.

Na sajtu fondacija Gofundme, prijatelji preminulog su zamolili sve koji su u mogućnosti da onlajn doniraju novac, u želji da se prikupi određena svota, ne bi li se Lukinoj porodici pomoglo da telo svog sina sahrane u Srbiji.

„Organizovali smo ovu akciju prikupljanja novca kako bismo pomogli Lukinoj porodici oko troškova prenosa tela za Srbiju i troškova sahrane. Ostali prikupljeni novac biće doniran porodici Ćuk u Srbiji“, piše na sajtu Gofundme.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare