Foto: Nova.rs

Društvenim mrežama kruži snimak zlostavljanja muškarca, koga na rumunskom ispituje ženska osoba i oštrim predmetom ga seče po ruci. Kako se ispostavilo, na snimku je četrdesetogodišnja Darija C.V. iz sela Strižilo kod Jagodine, koja je sa svojim pomagačem D.K. mučila muškarca (37), za koga je sumnjala da je u emitovnoj vezi sa njenim bivšim suprugom, preneo je jagodinski portal Centralmedia.

Događaj sa snimka, kako nezvanično saznajemo, odigrao se pre više od mesec dana, kada je Darija C.V. zajedno sa pomagačem kidnapovala muškarca za koga je sumnjala da je u vezi sa njenim bivšim suprugom. Ona i njen saučesnik su, prema nezvaničnim saznanjima portala Centralmedia, kidnapovanog muškarca, u jednoj kući u Strižilu ispitivali više sati i oštrim sečivom mu nanosili rane po rukama i kasnije sipali so u povređene delove tela.

Zarobljenog muškarca ispitivali su na rumunskom jeziku, a namera im je bila da prizna da je imao ljubavnu vezu sa Darijinim bivšim suprugom. Ispitivanje i mučenje je trajalo nekoliko sati, a o ovom događaju postoje i video snimci koje su snimali telefonom, na kojima se čuju delovi razgovora.

Darija C.V i njen saučesnik D.K iz Strižila, uhapšeni su i određen im je pritvor od 30 dana zbog sumnje da su izvršili krivično delo protivpravno lišavanje slobode.

Nezvanično saznajemo da im je po isteku 30 dana od dana hapšenja, produžena mera zadržavanja u pritvoru.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare