Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su četiri osobe i zaplenili ukupno 16 kilograma marihuane, 199 komada municije različitog kalibra i četiri ručne bombe.

Uhapšeni su M.J. (1955), M. Ž. (1975) oboje iz Beograda i N. K. (1977) i D.R. (1986) oboje iz Crne Gore, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Pročitajte još:

Policija je u vozilu marke „fijat“ podgoričkih registarstkih oznaka, koje je dovezao D.R. u društvu sa N.K., u specijalno izrađenom bunkeru vozila pronašla osam kilograma marihuane.

M.J. se sumnjiči da je dočekao D.R. i N. K. da bi od njih preuzeo opojnu drogu.

Takođe, pretresom stana i drugih prostorija koje koristi M. Ž. u Beogradu pronađeno je još osam kilograma marihuane, kao i 199 komada municije i četiri ručne bombe.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

BONUS VIDEO: Kraljevčanin uhapšen sa 25 kilograma marihuane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar