„Ležala je nepomično“: Otac devojčice koju je udario autobus u Zemunu

Hronika 26. sep. 202115:04
Podeli:
Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

"Dok sam joj prilazio, ona je nepomično ležala, nisam znao šta joj je. Mislio sam da je gotovo", ovo je izjavio otac devojčice T. T. koja je povređena u nesreći koja se dogodila u Krajiškoj ulici u Zemunu, kada je gradski autobus sa linije 45 uleteo u dečije igralište.

„Devojčica je dobro, ide na bolje. Imala je hematom na glavici, ali to je splasnulo. Noga joj je operisana, rečeno nam je da će brže da zaraste rana jer je mala. Kod odraslih treba više vremena za oporavak. Mislim da će se ona izvući“, priča otac devojčice, a zatim objašnjava šta se dogodilo u trenuku nesreće, piše Blic.

Pročitajte još:

„Ja sam bio tu kada se to dogodilo. Ono što mogu da kažem jeste da on nije kočio, izgledalo je kao da je ubrzavao. Tek na polovini ulice sam shvatio šta će da se dogodi. Vozač je uleteo u igralište i udario u nju sa strane. Ona je odletela i pala na zemlju. Dok sam joj prilazio, ona je nepomično ležala. Nisam znao šta joj je. Mislio sam da je gotovo“, navodi on.

Otac devojčice navodi da mu je u pomoć pritekao komšija koji ga je odmah odvezao u najbližu bolnicu.

„Čovek koji je bio u blizini me je odvezao do KBC Zemun. Oni su nas odmah dočekali dole i pružili prvu pomoć. Sve je bilo brzo i efikasno na čemu sam im zahvalan. Potom smo otišli u Urgentni, pa dalje u Tiršovu“, rekao je on.

BONUS video: Očevidac nesreće u Zemunu

 

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar