Foto: Facebook/ljubisa.vasic.338, Shutterstock, C. Hütter / imageBROKER / Profimedia

Ljubiša Vasić, poznat i kao "Prva frizura Srbije", "proslavio" je selo Mihajlovac po bordelu koji je držao, a ponovo se našao u žiži pažnje javnosti. Iako je ove godine uhapšen zbog posredovanja u prostituciji, Vasić se nije na tome zaustavio. Policija je saopštila da je kod muškarca u Smederevu pronašla egzotične životinje - pitone, aligatore, majmune i guštere, a mediji su objavili kako je u pitanju upravo Vasić. Prema saznanjima Nova.rs, Ljubiša je poznat kao ljubitelj životinja, a poseduje i prodavnicu ljubimaca u Smederevu.

Prvobitno je objavljeno kako su egzotične životinje pronađene u kući Vasića, koji se od marta nalazi u pritvoru zbog posredovanja u prostituciji koju je organizovao u svom lokalu u Mihajlovcu i kod Stefana P. Ipak, kako saznaje Nova.rs životinje su pronađene kod dva muškarca, a kod Vasića je pronađen majmun.

Danju pet šop, noću orgije

Uhapšeni makro je, kako su meštani svojevremeno tvrdili, vodio dvostruki život. Bila je „javna tajna“ šta se dešava u Vasićevoj kafani u toku večeri, a preko dana je vreme posvećivao prodavnici kućnih ljubimaca.

Vasić, zvani i Šiškica, na društvenim mrežama je reklamirao svoj pet šop „Moj ljubimac“ iz Smedereva, kao i životinje koje se tamo prodaju.

„Prodaja leteća veverica za 300 evra“, objavljeno je na Instagram nalogu prodavnice.

Foto: Printscreen Instagram/petshop_mojljubimac

Podsetimo, inspektori kriminalističke policije su u kući osumnjičenog pronašli četiri mrežasta pitona, loptastog pitona, četiri guštera „nilski varan“, guštera „savanski varan“, američkog aligatora, burmanskog pitona, bou konstriktor, sant bou i majmuna „marmozet“.

Pročitajte još:

Pronađenu vrstu majmuna Šiškica je prodavao i u prodavnici ljubimaca, koja se nalazi u centru Smedereva.

Ipak, u izboru životinja u pomenutoj prodavnici nisu se našli aligatori i pitoni koje je policija saopštila da je pronašla.

Foto: Printscreen Instagram/petshop_mojljubimac

Vasić je u Smederevu oduvek kontroverzna ličnost, a sve je eskaliralo kada je policija upala u kafanu, dok su se odvijale „orgije“.

„Nina sa prenoćištem“ – ime je lokala u kojem je Šiškica razvio svoj biznis, a objekat se nalazi u neposrednoj blizini crkve i škole.

„U trenutku hapšenja, Ljubiša je imao tri devojke koje su radile dobrovoljno. Tokom dana su se normalno ponašale, viđali smo ih po selu, međutim, uveče, od 23 sata su se bavile prostitucijom u tom lokalu“, ispričali su meštani ranije za naš portal.

Podsetimo, Ljubiša Vasić, poznat po nadimku – prva frizura Srbije, i konobar J. J. (62) uhapšeni su u aprilu u Vasićevoj kafani zbog trgovine ljudima, a policija mu je upala u lokal baš u trenutku kada su se dešavale „orgije“ u tajnim sobama.

Ipak, sada mu se na teret stavlja još jedno krivično delo – uništenje, oštećenje, iznošenje u inostranstvo i unošenje u Srbiju zaštićenog prirodnog dobra.

BONUS VIDEO: Akcija MUP-a – hapšenje zbog prostitucije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare