Foto: Profimedia.rs

N.K. (18) je britvom isekao po nogama godinu dana mlađeg L.M. u prostorijama srednje tehničke škole "Mihajlo Petrović Alas".

Osamnaestogodišnji učenik srednje ekonomske škole, koja nastavu održava u prostorijama srednje tehničke škole „Mihajlo Petrović Alas“ u Kosovskoj Mitrovici, danas oko 17.30, izbo je oštrim sečivom, najverovatnije britvom, drugog maloletnog učenika, potvrđeno je za KoSSev u regionu Sever Kosovske policije. Na sreću, radi se o lakšim povredama.

Iako se slučaj dogodio u prostorijama tehničke škole, radi se o učeniku srednje ekonomske škole, precizirali su za naš portal u policiji.

Učenik N.K. (18 godina), kako navodi policija, nožem je u predelu noge izbo maloletnika L.M. i naneo mu lakše telesne povrede.

„Maloletnik nije životno ugrožen“, potvrđeno je za naš portal.

N.K. je potom i priveden u stanicu policije, a povređeni L.M. upućen je na Socijalni centar radi davanja izjave.

U policiji takođe navode da je vrsta noža koji je osumnjičeni koristio, najverovatnije u pitanju britva, te da policija radi na tome da istu i pronađe.

Napomena: U prvobitnoj verziji ovog teksta, netačno je navedeno da se radilo o učeniku tehničke škole. U tehničkoj školi „Mihajlo Petrović Alas“ u popodnevnim satima nastavu održava srednja ekonomska škola, nakon što je 1999. godine zgrada ekonomske škole ostala u južnom delu grada. Učenik N.K. je đak srednje ekonomske škole, potvrđeno je naknadno za KoSSev u Kosovskoj policiji, uključujući i prethodnu potvrdu jednog od profesora tehničke škole, da oni nemaju informaciju da je iko od njihovih učenika danas napao drugo lice.

BOMUS VIDEO: Hapšenje osumnjičenog na beogradskoj opštini Zvezdara

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar