Foto:Shutterstock

Policajci su pronašli i pištolj za koji pretpostavljaju da je korišćen u zločinu.

S. P. (45) je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u KruševcuPripadnici Policijske uprave u Kruševcu uhapsili su S. P. (45) iz okoline ovog grada, zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo, prenose Novosti.

Pročitajte još:

On se tereti da je 3. decembra uveče, na seoskom putu u Kaoniku, hicima iz pištolja naneo prostrelne rane u predelu stomaka pmeštaninu Radislavu A. (55) od kojih je on preminuo na licu mesta.

Kobnom događaju je prethodio verbalni sukob između njih dvojice. Prilikom hapšenja kod osumnjičenog je pronađen pištolj kojim je, kako se sumnja, izvršio krivično delo.

S. P. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u KruševcuPodsetimo, osumnjičeni i ubijeni su se kobne večeri našli na kraju sela kako bi raspravili neraščišćene račune. Naime, oni su se posvađali zbog neispravnog kompresora, koji je osumnjičeni navodno dao Radislavu.

– Zakazali su obračun, kao neki dvoboj. Radislav je poneo pušku, međutim, S. P. je zapucao iz kola, tako da Radislav nije imao prilike da se brani – rekli su ranije meštani i naveli da je osumnjičeni ranije robijao.

 

***

BONUS VIDEO: Hapšenje osumnjičenih za šverc marihuane u Nišu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar