Foto: Printscreen CCTV Life Design Hotel/Video

Na konferenciji za medije, koja je održana juče u hotelu "Life Design", čiji je vlasnik Miloš Plantarič, prikazani su video zapisi na kojima se vidi uhapšeni klan Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, kako upada u hotel. On je istakao da su uhapšene vođe navijača pokušale da mu tokom 2020. preotmu hotel, a iako je jasno da je pomenuta kriminalna grupa ranijih godina uzurpirala brojne vlasnike objekata u Beogradu, sada je na delu prikazano kako to zaista izgleda.

„To što smo mi potpisali obezbeđenje po tržišnoj ceni, mi ne radimo tako. Mi uzimamo naš deo, iznad nas stoji politika i policija. Imaš 24 časa da odlučiš o ponudi“, rekao je Miljković maja 2020. godine Plantariču, kada je grupa momaka upala u hotel.

Plantarič nije želeo da prihvati tu ponudu.

„Ne mogu da prihvatim, hotel je moj život“, rekao je Miljkoviću.

Foto: Printscreen CCTV Life Design Hotel/Video

Da je grupa Miljković-Belivuk godinama uzurpirala imovinu vlasnika brojnih objekata, nesumnjivo je utvrđeno.

Foto: Printscreen CCTV Life Design Hotel/Video

Ipak, zahvaljujući snimku koji je prikazan, vidi se i način na koji su to radili – ekipa od desetak krupnijih muškaraca upada u hotel, raspoređuje se po objektu, dok vođe, Belivuk i Miljković, razgovaraju sa vlasnicima.

Na snimcima koje je Plantarič objavio prepoznaju se Dejan Tešić, Belivuk i Miljković, kako opušteno upadaju u hotel. Na drugom snimku u restoranu hotela vidi se kako Miljković i Tešić razgovaraju sa vlasnikom.

Dejan Tesic Foto: Privatna arhiva

Sporni hotel ne radi već neko vreme, a u pravnom smislu niko nije vlasnik, jer se već dugi niz godina vodi borba između Plantariča i njegovog nekadašnjeg poslovnog partnera.

Podsetimo, vlasnik hotela „Life Design“ izjavio je da se sa pomenutom kriminalnom grupom sasvim slučajno stupio u kontakt. Tražio je obezbeđenje, kada mu je saradnik ponudio da angažuje firmu „TNT Protect“, iza koje su stajali Belivuk i Miljković.

Kako je Plantarič istakao, on u tom trenutku nije znao da uhapšene vođe klana stoje iza firme.

BONUS video: Uhapšeni Belivukovi navijači sa Karaburme

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar