Foto: Dragan Mujna/Nova.rs

Niška policija po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva podneće krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv motocikliste koji je 6. decembra na putu Niš – Svrljig u selu Malča udario saobraćajnog policajca. Njemu se na teret stavlja krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja iz člana 289. Krivičnog zakonika za koje je predviđena novčana ali i kazna zatvora.

Motociklista je policijskog službenika udario dok je ovaj tokom obavljanja kontrole saobraćaja pokušao da ga zaustavi. Policajca je Hitna pomoć transportovala do Urgentnog centra Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu gde je ustanovljeno da nema težih povreda.

Pročitajte još:

„Pripadnik saobraćajne policije PU Nišu u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Niš primljen je svestan i komunikativan u stabilnom stanju. Nakon urađene kompletne dijagnostike, utvrđene su kontuzione povrede grudnog koša i oguljotine leve podlaktice i desnog kolena. Nije imao nikakvih preloma ili drugih povreda koje su zahtevale hospitalizaciju pa je otpušten na kućno lečenje“, navedeno je iz ove zdravstvene ustanove.

BONUS VIDEO: Saobraćajna nesreća u mestu Sušica, na putu Užćice – Zlatibor

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar