Vučević podneo krivičnu prijavu protiv Vučića Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS), Miloš Vučević, danas je podneo Republičkom javnom tužuilaštvu krivičnu prijavu protiv predsednika Srbije, Aleksandra Vučića i ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Miloš Vučević je prijavu podneo, kako je ranije saopštila ta stranka, povodom „svih laži mafijaškog klana Veljka Belivuka i njima bliskih tajkunskih političara i njihovih medija u zemlji i inostranstvu“.

„Kako bi građani i u sudskom postupku jasno videli sve dokaze, ko laže, zašto to čini, sve pipke ove mafijaške hobotnice, spregu ovog monstruoznog kriminalnog klana sa raznim političkim i drugim centrima moći, nakon čega će celokupnoj javnosti biti nedvosmisleno jasno zašto im je svima sve vreme zajednička meta predsednik Vučić“, navela je ranije Srpska napredne stranka u saopštenju.

Miloš Vučević Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Podsetimo, predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, podizanje krivične prijave najavio je gostujući na Radio televiziji Srbije da će ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i on „podneti krivičnu prijavu sami protiv sebe“, zbog navoda da su umešani u poslove grupe Veljka Belivuka.

Pored toga, ovakvu situaciju je javnost u Srbiji već imala prilike da vidi, pošto je i u slučaju „Jovanjica“ upravo Vučević podneo krivičnu prijavu protiv Vučića i njegovog rođenog brata Andreja, sa namerom da, kako su objasnili, otklone sve sumnje u povezanost sa ovim slučajem.

Bonus video – Vučić o Belivuku

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare