Miloš Srebrić i Kristina Kaplanović Foto:privatna arhiva

Miloš Srebrić zvani Flekica, osuđen je danas u Višem sudu u Beogradu na 30 godina zatvora zbog ubistva radnice benzinske pumpe "NIS Petrol" Kristine Kaplanović (20), a kako za Nova.rs ističe otac nastradale devojke, Stanislav, to je mala kazna za zlodelo koje je učinio.

„To je mala kazna za zlodelo koje nam je učinio.. Meni dete to neće vratiti. Znao sam ja da će ovako neka kazna biti izrečena i šta sad? Odslužiće pola kazne i onda će ga pustiti na slobodu, pa će ponovo učiniti neko krivično delo“, kaže za naš portal Kaplanović.

Pročitajte još:

Ističe i da njihovu bol ništa ne može da ublaži, niti da smanji.

Podsetimo, sem Srebrića, danas je osuđen i Stefan Rokvić na godinu dana kućnog zatvora sa nanogicom zbog neprijavljivanja krivičnog dela.

Miloš Srebrić tereti se da je tog 25. maja 2017. godine upao na pumpu u Velikom Mokrom Lugu u nameri da je opljačka. On je od radnika pumpe, među kojima je bila i Kristina, zatražio pazar iz kase u kojoj je bilo 10.000 dinara. U komešanju sa radnicima napadač je zapucao i smrtno ranio Kristinu. Kaplanovićeva je preminula u bolnici nakon nekoliko dana borbe.

Srebrić se nalazi u pritvoru od 2017. godine. Njemu je nakon presude produžen pritvor.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare