Foto: Nova.rs

Nakon izveštaja Kancelarije za KiM, Kosovska policija potvrdila je večeras za KoSSev da im je prijavljen slučaj napada na maloletno lice u naselju Suvi Do. Iz regiona Mitrovica Jug saopštili su da je slučaj klasifikovan kao nanošenja lakih telesnih povreda.

Kancelarija za KiM saopštila je u ranim popodnevnim satima da su 15-godišnjeg Srbina L. M. jutros pretukla, kako su naveli, četiri starija Albanca u naselju Suvi Do, u trenutku kada je krenuo od kuće pešaka.

Naznačili su i da je potom mladić u pratnji oca došao u KBC Kosovska Mitrovica sa vidnim povredama glave, hematomima i ogrebotinama, kao i podlivom ispod oka, prenosi KoSSev.

Kosovska policija se sve do sada nije oglašavala povodom navoda Beograda, dok su se bezuspešno završili pokušaji našeg portala da dobijemo zvaničnu informaciju.

U odgovoru koji je iz regiona Mitrovica Jug večeras dostavljen našem portalu, KP je potvrdila da im je prijavljeno da su maloletnog Srbina oko 05.15, dok je išao ulicom u selu Suvi Do, fizički napale četiri osobe.

Iz policije navode da u vezi sa ovim slučajem njihovi istražitelji preduzimaju radnje s ciljem identifikovanja i hapšenja osumnjičenih lica.

Naznačili su da su sve dosadašnje istražne radnje predočene tužiocu koji vodi slučaj, a koji je klasifikovan kao krivično delo lake telesne povrede.

***

BONUS VIDEO – O napadu na novosadski kafić

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar