Knjaževac, Roditelji preminule trudnice Jovane Petrović, otac Bojan, Jovana Petrović, preminula, umrla, koronavirus, korona, trudnica,
Foto: Privatna arhiva

Roditelji Jovane Petrović iz Knjaževca, koja je u četvrtom mesecu blizanačke trudnoće preminula od posledica zaraze korionavirusom, očajni su što umesto svadbe spremaju sahranu za svoju jedinicu.

Oni su za medije samo kratko izjavili da ne znaju kako im je ćerka lečena od posledica zaraze u kruševačkoj biolnici, kao i da će pokušati da saznaju šta je pošlo po zlu, i kako su u sekundi izgubili ćerku jedinicu i dvoje nerođene unučadi.

Kako pričaju meštani, njen otac Bojan, koji se, takođe, razboleo od korone, u bolnici u Kruševcu, gde je bio prebačen, saznao sa ćerkinu smrt.

„Jovana je bila jedinica. Kako će dalje njeni roditelji, njen verenik Miloš, tuga ogromna. Trebalo je da se uskoro venčaju ali eto desilo se ono najgore, da Jovane i beba više nema – pričaju meštani.

Jovana je nosila blizance.

„Radila je u prodavnici a njen otac u fabrici „Mobi“ koja proizvodi nameštaj. Svi u porodici su pošteni i vredni“, pričaju meštani.

Jovana je u UKC Niš primljena 2.oktobra. Kada joj se pogoršlo zdravstveno stanje sve vreme je bila pod nadzorom lekara svih specijalnosti, ali nije uspela da se izbori sa kovidom.
Ona nije bila vakcinisana.

Sahrana je u petak na Istočnom groblju u Knjaževcu.

Bonus video: Poslednji sati porodice Đokić

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare