Kragujevac Vladan Aleksić, komšija. Pucnjava u domu, muž teško ranio suprugu, ženu, M.M. (35), nasilje u porodici, policija, uvidjaj, uviđaj, naselje Pivara, ulica Ivana Milutinovića, ulica u kojoj se dogodila tragedija
Vladan Aleksić Foto: Aleksandra Petrović/Nova.rs

Muškarac koji je upucao suprugu u Kragujevcu i dalje je u bekstvu. Komšije su šokirane ovim činom i ne mogu da veruju da je Vladimir M. digao ruku na ženu.

„To je divna porodica, vredni i radni ljudi. U šoku sam šta se desilo“, u neverici priča komšija Vladan Aleksic.

Nesrećna žena M.M. (35) koja je kako se sumnja noćas upucao suprug V.M, radila je kao doktorka u Nemačkoj, a u Srbiju je došla na odmor kako bi videla porodicu. Komšije iz naselja Pivara ne mogu da veruju šta se desilo, niti da posumnjaju šta je uzrok da V.M upuca ženu.

„Više sam znao momka, jer je on odavde, znam celu porodicu, to su fini, kulturni ljudi. Šta se desilo, ne mogu ni da sumnjam. Znam da je žena dobra, završila je medicinu, ali ovo sad je šok za sve nas. Što se momka tiče, on je fenomenalan. Sa njim kad se popriča iz njega izlazi inteligencija, kulturan, normalan porodičan, čovek, imaju malu decu. Šta mu je bilo, ne mogu ni da naslutim“, u šoku je komšija Vladan zbog pove porodične tragedije.

Policija u porodičnoj kući u Ulici Ivana Milutinovića obavlja uviđaj.

Prema našim saznanjima ova porodična tragedija dogodila se noćas oko pola četiri, a kako se pretpostavlja V.M. je najverovatnije iz pištolja, upucao suprugu M.M. u predelu lica i vrata. Ona je u nesvesnom stanju prevezena u Urgentni centar gde joj se lekari bore za život.

Bonus video: Nesreća kod Bora

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare