Ilustracija Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Telo Ace Lukovića (57) iz naselja Stanjevo kod Aleksandrovca pronađeno je juče ujutru sa nekoliko ubodnih rana, a njegov leš zatečen je u radionici u dvorištu porodične kuće u kojoj je živeo. Komšije nesrećnog čoveka istakle su da je preminuli Luković bio dobar i vredan čovek.

Komšije tragično nastradalog Lukovića, još u šoku i neverici, kažu da je on u porodičnoj kući živeo sam, mirno i povučeno, kao i da im nije poznato da je sa nekim bio u svađi ili bilo kakvoj vrsti sukoba.

Pročitajte još...

„Po struci je bio mašinbravar, imao je svoju radionicu u dvorištu u kojoj je zarađivao za život. Eto, tu je, na žalost i skončao“, kaže jedan od komšija.

Osim u radionici, Luković se bavio i poljoprivredom i, kako kažu meštani ovog mirnog naselja, njegova svakodnevna relacija upravo je bila od njive do svog dvorišta.

„Potpuno je neverovatno da je neko mogao da napadne tako mirnog čoveka. Sve se, verovatno, dogodilo tokom noći, a da se nešto dešava shvatili smo kada smo ujutro videli policiju“, pričaju Acine komšije.

Na mestu događaja uviđaj je obavila policija a Više javno tužilaštvo naložilo je obdukciju tela preminulog, nakon koje će biti poznato i više detalja ovog zločina.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar