Podeli
Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Aleksandar S., stanar zgrade u Bulevaru Zorana Đinđića,  u kojoj je jutros pronađeno telo mladića Luke Popovića (20) kaže za portal Nova.rs da je on oko 10 sati pozvao Hitnu pomoć nakon što ga je jedan tinejdžer presreo u hodniku rekavši da mu drug leži bez svesti.  Kako je ispričao ovaj stanar, odmah je pozvao policiju koja je brzo došla na lice mesta.

“Oko 10 sati na ulazu zgrade u hodniku presreo me mladić koji je bio preplašen i usplahiren. Rekao mi je da pozovem Hitnu pomoć zato što mu drug leži na podu stana i ne daje znake života. Ja sam odmah pozvao Hitrnu pomoć”, kaže Aleksandar S.

On je dodao da je mladić bio vrlo uznemiren i da mu je rekao da je već pokušavao da pozove hitnu pomoć. Saopštio mi je da se obratio nekoj ženi i da je molio da ona zove lekare ali pošto nije rekao ime, ona nije mogla to da učini.

Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

“Ne znam šta se desilo posle jer sam otišao do grada. Nisam znao da je mladić mrtav, mada sam shvatio odmah da nešto nije u redu jer je dečko bio strašno uplašen”, rekao je Aleksandar S.

Prema rečima stanara zgrade, pretpostavlja se da su mladići živeli u iznajmljenom stanu, s obzirom da ih ne poznaju. Kako su dodali, ni tokom noći nisu čuli ništa neuobičajeno.

Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Da podsetimo, telo mladića pronađeno je jutros u stanu u Bulevaru Zorana Đinđića u Novom Beogradu. Kako su mediji preneli, petnaestogodišnjak, inače crnogorski državljanin, koji je bio u stanu sa preminulim mladićem rekao je da su oni tokom noći konzumirali alkohol i narkotike. On je dodao i da je njegovom drugu pozlio u ranim jutarnjim satima.

Pogledajte video sa lica mesta:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram