Ivica Dašić i Nada Gogić Foto:TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC

Veliki broj kolega, prijatelja, članova porodice došao je u salu Opštine Vračar da oda poštu stradalom Branku Gogiću, koji je poginuo u nedelju u teškoj saobraćajnoj nesreći u kojoj je povređen i političar Rasim Ljajić. Na komemoraciji je prisutna i supruga stradalog Branka, inače bivša voditeljka RTS Nada Gogić sa ćerkom.

Među prisutnima na komemoraciji su i predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić, ministarska u Vladi Srbije i partijska koleginica Tatjana Matić, potpredsednik SDPS Jug Radivojević. Komemoracija je počela minutom ćutanja.

Foto:TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC

Radivojević, inače bliski prijatelj stradalog Gogića, oprostio se od njega emotivnim govorom.

„Ovo je posle 13 godina prvo okupljanje bez Branka, bio je čovek koji je išao ispred svog vremena, možda je zato završio život tri dana pred rodjendan. Bio je čovek koji je najbrže odgovarao na poruke, a na onu koju sam mu pre tri dana poslao nije odgovorio“, rekao je Radivojević i dodao:

Jug Radivojević Foto:TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC

„Bio je veliki navijač “Crvene Zvezde”, kupio kompletnu opremu, i radovao se. Naučio je da se treba radovati sitnicama, i tome nas je naučio“, kazao je Radivojević.

Podsetimo, nesreća se dogodila u nedelju ujutru oko 9.00 sati kada je vozilo „škoda superb“ kojom je upravljao predsednik IO SDPS Branko Gogić, a u kome je Ljajić bio putnik, krećući se iz pravca Beograda ka Nišu probilo zaštitnu ogradu, sletelo s kolovoza i prevrnulo se na krov.

Foto:Miljana Isailović/nova.rs

Zdravstveno stanje Rasima Ljajića, koji je zadobio ozbiljne povrede, je stabilno i on je danas prebačen u Beograd na lečenje.

BONUS video: Mesto saobraćajne nesreće u kojoj je povređen Rasim Ljajić, a poginuo Branko Gogić, predsednik IO SDPS

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar