Saobracajni kolaps guzva saobracaj
Saobraćajni kolaps Foto:naxi.rs

Saobraćajni kolaps koji je počeo još oko podneva na gotovo svim važnijim beogradskim ulicama očekivano se "prelio" i u redovan popodnevni špic, pa su tako velike gužve na mostovima, ali i u centru grada, na Novom Beogradu i u blizini aerodroma.

Dugačke nepregledne kolone vozila na auto-putu, gužva na Brankovom mostu i Mostu na Adi, potpuni kolaps u Bulevaru Mihaila Pupina, praktično su blokirali Novi Beograd. Trebalo bi izbegavati i Ulicu Jurija Gagarina i potez oko Centra Sava, javljaju građani na društvenim mrežama.

Kako se može videti na Naxi kamerama, povremeni čepovi se prave na Autokomandi, u Dečanskoj ulici u centru grada, posebno u smeru ka Bulevaru kralja Aleksandra, u Takovskoj ulici ka Pionirskom parku.

Saobracajni kolaps guzva saobracaj
Brankov most Foto:Naxi.rs

Kolaps koji je „startovao“ još danas u podne, najverovatnije zbog lepog vremena i činjenice da je poslednji dan u nedelji, očekivano je paralisao grad u vreme kada je saobraćajni špic i drugim danima. Tako sada vozila gotovo da nepomično stoje na Pančevačkom mostu, a dodatna gužva stvorila se i u Bulevaru despota Stefana.

Saobracajni kolaps guzva saobracaj
Autoput Foto:naxi.rs

Vozači bi, ukoliko je to moguće, trebalo da izbegavaju i potez kod beogradskog Sajma u smeru ka gradu i kružni tok Slaviju.

Zbog manjeg udesa u Ustaničkoj ulici stvorila se gužva i u smeru ka Kaluđerici, javljaju korisnici društvenih mreža, dok neki drugi dodaju da je paralisana i Bežanijska kosa. Slična je situacija čak i na obilaznici.

Bonus video: Gužva u saobraćaju kod Arene

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare