Dimitrije Mijatov

Nekadašnji učesnik rjalitija "Parovi" Dimitrije Mijatov (42) pronađen je mrtav u jednoj pekari u centru Beograda, a policija utvrđuje okolnosti njegove smrti. Dimitrije se tokom učešća u rijalitiju nije suzdržavao i libio da priča o svojoj problematičnoj prošlosti, pa je priznao da je robijao po zatvorima u Grčkoj i Dominikanskoj Republici. Pričao je i o tome da je pljačkao radnje i da je zbog toga završio iza rešetaka.

Prema biografskim podacima dostupnim na internetu, Dimitrije je rođen 1979. godine u Beogradu i odrastao je družeći se sa žestokim momcima sa ulica Beograda. Često je zbog toga upadao u probleme.

„U Grčkoj sam imao lažna dokumenta, a u Dominikanskoj Republici sam skidao klime sa zgrada. Bio sam organizator te akcije“, „pohvalio“ se Mijatov i dodao da je zbog toga bio 10 godina u bekstvu

Dopunio ga je cimer iz rijalitija Milutin Radosavljević Mili, koji je otkrio da je Mijatov opljačkao i jednu staricu u centru Beograda.

Ta jraša, po svemu sudeći nije bila jedina. U jednoj od njih ga je odao mobilni telefon. Njegovim problemima sa zakonom nije bilo kraja.

Dimitrije je iza sebe ostavio sina, koji je nedavno bio veoma bolestan i kome su se borili za život.

„Molite se za Nikolu, baš mu je loše. Bože, molim te, pomozi mu“, napisao je Mijatov tad na Instagramu.

Mijatov je preživeo ranjavanje, zatvor, saobraćajne nesreće, a jedna od njegovih priznanja koja su se čula u rijalitiju billo je i to da bio i u paklu droge.

Dimitrije je brat Filipa Mijatova, koji je bio učesnik „Zadruge“.

Bonus videi: Privođenje žene osumnjičenog ubice iz Aleksinca

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar