Foto:MUP Srbije; Vesna lalić/Nova.rs

Filip Korać uhapšen je u Hrvatskoj još 24. aprila zbog falsifkovanja isprava, a reč je o čoveku koji slovi za osobu od najvećeg poverenja Luke Bojovića. Bojović trenutno služi kaznu u Španiji i jedan od najvećih neprijatelja kavačkog klana.

Kako Nova.rs nezvanično saznaje, srpska i hrvatska policija su zajednički započeli ovu akciju koja je rezultirala hapšenjem Filipa Koraća pre nekoliko dana u Hrvatskoj, a trebalo je nekoliko dana da njegov identitet bude potvrđen od strane srpske policije po otiscima prstiju i biološkim tragovima koji su poslati iz susedne zemlje.

Pročitajte još:

Zna se da su Bojović i Korać vrlo bliski, pa je Filip Korać nosio i kovčeg na sahrani Lukinog rođenog brata Nikole, koga su ubili pripadnici suparničkog klana porodice Šaranović 29. aprila 2013. godine.

Za njega se pričalo da je potpuno odan svom prijatelju i šefu Luki Bojoviću, a njihova grupa je bliska škaljarskom klanu koji je u „ratu“ sa suparničkim kavačkim klanom, pa su samim tim zaratili i sa klanom Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Velji Nevolji i Marku Mesaru je Filip Korać bio i najveća pretnja i najveći trn u oku, a mržnja je bila tolika da su mu preko aplikacije SKAJ slali poruke koje su bile napisane na leševima ljudi koje su ubili, a za koje su smatrali da rade za Filipa Koraća.

Kada su oteli, mučili i likvidirali vođu suparničke navijačke grupe Partizana „Jang bojs“ Gorana Veličkovića Goksija, u njegovom telefonu su pronašli i kontakt za koji su mislili da je omraženi Filip Korać. I njega su pokušali da namame lažnim porukama, ali ih je on prozreo. Tada su fotografisali izmrcvareno telo Gorana Veličkovića na kome je krvlju bila napisana poruka: „Korać pi*ka“, a ispod je poslat i preteći tekst.

„Tik-tok, tik-tok, ovako ćeš ti da završiš, navataćemo te!“

****

BONUS VIDEO: Hapšenje za falsifikovanje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar