Veljko Belivuk Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Rade Milošević podneo je krivičnu prijavu protiv službenice granične policije S. I. zbog sumnje da je zloupotrebila službeni položaj ukidanjem zabrane ulaska u Crnu Goru pripadnicima kriminalne grupe - Beograđanima Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću.

Milošević je “Vijestima” potvrdio da je podneo krivičnu prijavu i, kako kaže, očekuje da istraga pokaže ko je naredio službenici da nezakonito ukine zabranu Belivuku.

Pročitajte još:

”Ovaj slučaj dokaz je povezanosti organizovanih kriminalnih grupa sa bivšim menadžmentom policije, koji je učinio sve da ovo zataška i sakrije se iza kolektivne odgovornosti”, kazao je Milošević.

Državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Rade Milošević podnio je krivičnu prijavu protiv službenice granične policije S. I. zbog sumnje da je zloupotrebila službeni položaj ukidanjem zabrane ulaska u Crnu Goru osumnjičenima.

Podsetimo, Specijalno državno tužilaštvo Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, kao i Nebojšu Jankovića, Ratka Živkovića i još nekoliko za sada neidentifikovanih članova „kavačkog klana“, sumnjiči za ubistvo pripadnika škaljarskog klana Damira Hodžića i njegovog zeta Adisa Spahića.

Inače, grupa Veljka Belivuka uhapšena je u velikoj akciji policije početkom februara ove godine. Sumnjiče se za teška krivična dela, među kojima su i ubistva.

BONUS video: Majka žrtve Belivukog klana

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar