Matej Periš Foto:MUP Hrvatska

Splićanin Matej Periš nestao je u noći između 30. i 31. decembra, a nedavno se pojavila informacija da je nestali mladić bio aktivan na aplikaciji Instagram.

Naime, kako piše portal Večernji.hr, na Jutjub kanalu „Nestali Matej Periš“, posvećenom Splićaninu, pojavila se informacija da je neko s profila Mateja Periša pregledao objavu u kojoj je bio označen.

Pretpostavlja se da je u pitanju ista situacija kao u slučaju sa telefonom nestalog mladića. Naime, nakon što je utvrđeno da je mladić bio aktivan na Viberu, ubrzo je ustanovljeno da je zapravo policija ulazila na aplikacije nestalog Splićanina.

Pretpostavlja se da je ista situaciju i sada u pitanju. Kako piše taj hrvatski portal, prema objašnjenjima stručnjaka, to je bila policija koja pregledava sve Matejeve profile na društvenim mrežama i komunikaciju na njima uoči nestanka ne bi li došli do nekog traga.

Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/netko-je-bio-aktivan-i-na-instagramu-mateja-perisa-otac-vazne-su-mi-samo-sluzbene-informacije-1558019 – www.vecernji.hr

Podsetimo, nestali Splićanin poslednji put je viđen u noći između 30. i 31. decembra. On je viđen kako po izlasku iz kluba „Gotik“ ide ka Karađorđevoj ulici. Potom je lociran na pešačkom prelazu ispod Brankovog mosta.

BONUS video: MUP Srbije rekonstruisao kretanje Mateja Periša

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar