Foto: Goran Srdanov, Vesna Lalić, Dragan Mujan/Nova.rs/Facebook

Ivana K. (26), studentkinja čije je telo pronađeno pre sedam dana u stanu na Zvezdari je, kako je utvrdila obdukcija, ubijena davljenjem, a policija traga za njenim ubicom. Ključni detalj koji bi mogao da razreši misteriju ubistva mlade devojke je ključ od stana koji i dalje nije pronađen. Naime, stan je bio zaključan sa spoljne strane, zbog čega se i veruje da je ubica Ivanin poznanik i da ga je sama pustila da uđe u stan.

Više javno tužilaštvo pokrenulo je istragu za NN licem, a policija obavlja razgovor sa njenim prijateljima, kako bi saznali da li joj je neko pretio ili bio zaljubljen u nju.

„Pregledaju se snimci sa nadzornih kamera okolnih zgrada, kako bi policija videla ko je ulazio u Ivanin stan, a veštačenje telefona pokazaće sa kim je bila u kontaktu u danima pre smrti. Komšije je nisu poznavale, a kako je jedna od stanarki zgrade ispričala, Ivana se doselila mesec dana pre ubistva. Takođe, žena je navela i da su se nekoliko dana čuli čudni zvukovi iz tog stana“, navodi izvor našeg portala.

Foto:Facebook/„Tiho” pogrebno temetkezés

Ubica je posle zločina izašao iz stana, za sobom zaključao vrata ključem koji je uzeo od devojke i nestao.

Beživotno telo sestre pronašla su njena braća, kada su došli da provere šta se dešava jer im se setra nekoliko dana ne javlja na telefon. Njeno telo videli su kroz prozor kako nepomično leži na krevetu sa podlivima na vratu, otkopčanih pantalona i podignute majice.

Pročitajte još:

„Pored nje je sledeći dan pronađeno sve osim ključa, a pored kreveta nađeni su i pokidani lančići. Sumnja se da je Ivana poznavala svog ubicu koga je najverovatnije sama pustila u stan, a šta se dalje događalo, utvrdiće istraga. Proverom baznih stanica verujemo da će se otkriti ko je bio u stanu sa njom i ko je uzeo ključeve, zaključao stan i pobegao. Problem može predstavljati ukoliko je to lice iz druge države, ali tu bi bazne stanice, i eventualno neki trag iz stana, učinili svoje“, dodaje naš sagovornik.

Podsetimo, beživotno telo studentkinje bilo je u lošem stanju, ona je mrtva ležala na krevetu više od četiri dana, a osim podliva na vratu, imala je rane na temenu i rukama koje su verovatno nastale tokom borbe. Osim rana i podliva, njoj su, podsetimo, bile otkopčane pantalone i podignuta majica, a telo je bilo u fazi raspadanja.

BONUS VIDEO: Saobraćajna nesreća na Banovom brdu: Devojka automobilom udarila u kontejnere, pa u izlog cvećare

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar