Vladimir Kecmanović i Maksa Ćatović FoTo:Goran Srdanov/Nova.rs; E-Stock_milos_rafailovic

Glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić napao je sinoć oko 4 sata u hotelu "Ambasador" u Nišu reditelja Predraga Gagu Antonijevića, a incident su pokušali da spreče pisac Vladimir Kecmanović i producent Maksa Ćatović. 

Kako se može videti na video snimku, Antonijević je sedeo kada mu je Bjelogrlić prišao i udario ga pesnicom u lice. Reditelj je pokušao nogama da se odbrani, ali je Bjelogrlić nastavio da nasrće i udario ga još nekoliko puta u glavu. Sve to pokušao je da spreči pisac Vladimir Kecmanović, koji je sedeo sa rediteljem Antonijevićem za stolom i producent Maksa Ćatović.

Prema nezvanično saznajemo od osoblja niškog hotela „Ambasador“, gde se tuča odigrala, Antonijević je tokom večeri konstantno provocirao Bjelogrlića. U međuvremenu, Bjelogrlić je viđen kako u pratnji policajaca ulazi u zgradu Policijske ispostave Medijana, a kao pravni zastupnik pridružio mu se advokat Milan Petrović, koji je kratko za naš portal rekao da još uvek nije upoznat sa detaljima slučaja.

Inače, niška policija potvrdila je za RTS da su u noćas u hotelu „Ambasador“ intervenisali, zbog fizičkog obračuna između dve osobe. Policija je sa akterima sukoba obavila razgovor.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare