Foto: Printscreen/Twitter/sveti vojvoda Crni Đorđije

Na društvenoj mreži Tviter osvanuo je snimak pod naslovom "Za to vreme u Železniku dečaci se igraju GTA sa murijom..." u kome je zabeležna policijska jurnjava ovim beogradskim naseljem za crnim automobilom u kome se na mestu vozača nalazila mlađa osoba najverovatnije srednjoškolac, koji se jurnjavom po ulicama poigravao sa policijskom patrolom.

Snimak, koji je prvo osvanuo na Instagramu, a onda se preneo na Tviter prikazuje policijsku poteru za crnim automobilom marke“subaru impreza“, za čijim volanom kako se može videti bila je mlađa osoba, najverovatnije srednjoškolac, koji prvo u punoj brzini uz škripu guma, kao u akcionim filmovima, uleće u krivinu uz burno najvijanje, reklo bi se njegovih drugara, dok ga u stopu prati policijska škoda sa rotacijom i sirenom.

Snimak prikazuje kako se oba vozila udaljavaju, a onda se odbegli vozač ponovo vraća istim putem, kao i policija i svi skreću u sledeću ulicu, gde se potera nastavila.

Valja dodati i da se na snimku osim vriske i navijanja čuje smeh mladića od kojih su većina srednjoškolci, koji su davali podršku odbeglom vozaču.

Foto: Printscreen/Twitter/sveti vojvoda Crni Đorđije

Takođe se čuje i jedan komentar: „Mnogo je on smiren brate“.

Za sada nije poznato kad je snimak nastao, ali se veruje da je to bilo danas u popodnevnim časovima.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare