Zorica C. (55) je ubijena u svojoj kući u Nišu, a prema prvim informacijama, za ubistvo je osumnjičena njena ćerka Marina C. Stric osumnjičene za ubistvo u razgovoru za Nova.rs objašnjava da je ova porodica imala brojne probleme.

Dever ubijene žene i stric osumnjičene za zločin Negoslav C. ispričao je jutros na licu mesta da je u njihovoj porodici bilo problema, da su se čak i sudili zbog imovine, ali da je to prošlo i svi su nadali da će im životi krenuti nabolje. Međutim, Z. C. je navodno ušla u sektu, a sagovornik portala Nova.rs objašnjava da ih je i sam molio da se okanu te priče.

„Mogu da kažem da je moja pokojna majka preklinjala, kukala da se ne upuštaju u tu priču. Bili su u toj sekti, ja sad ne znam tačno kojoj, svako ima pravo na svoj život. Ona je bila, koliko je bila, posle je pokušala da izađe iz te priče i posle toga nastaju problemi. Počinje šikaniranje, ona (osumnjičena za zločin) je posle izlaska iz te priče jedno vreme bila na lečenju u Toponici (Specijalna bolnica za lečenje psihijatrijskih bolesti). Ja sam je posle svega molio da se okane te priče. Da se posveti svom detetu i da se okane toga, da potraži medicinsku pomoć. Međutim do toga nije došlo“, ispričao je dever ubijene žene i stric osumnjičene Negoslav C. dodajući da se suprug ubijene potom posvetio stočarstvu.

Kaže da sinoć nije ništa čuo jer nije bio kod kuće, ali kada je došao, zatekao je policiju i Hitnu pomoć.

„Policajac mi je rekao da uđem u kuću, posle dva sata je došao kod mene da me pita da li ja znam nešto o tome i da li postoji neki drugi izlaz. Ja sam im rekao da može i pokazao sam im, Šta je bilo posle, ja ne znam, patrola je bila celu noć“, ispričao je stric.

Z. C. koju je ubila ćerka Foto:privatna arhiva

Kako nam je ranije kazala komšinica, u kući u kojoj se dogodio zločin je živela ubijena Z. C. sa dve ćerke i suprugom.

„M. C. je bila psihijatrijski bolesnik, više je bila u bolnici nego kod kuće. Po naselju se pričalo da je majka obe ćerke držala u sekti i da je to na njih ostavilo posledice. Zbog toga je M. C, nakon što je odbila da bude u sekti, trpela maltretiranje od strane oca i majke. Mene je lično molila da joj budem svedok da tuži majku i oca, ali sam joj ja uvek govorila: „Ja ništa nisam videla, kako sine da ti budem svedok?““, kaže naša sagovornica.

Tvrdila je da je gladna, lepila plakate da joj treba pomoć

Prema njenim rečima, M. C. je često lutala selu, tvrdila da je majka i otac izgladnjuju i lepila je po kućama hartije na kojima je pisalo da joj treba pomoć.

„Tvrdila je da je gladna, da više ne može da izdrži, ali ništa nije nagoveštavalo da će se ovako nešto desiti, mada im je policija stalno dolazila u kuću. Sinoć smo čuli vrisku i plač iz kuće, kad smo izašli, videli smo policiju i Hitnu“, kaže naša sagovornica i dodaje:

„Sin mi je rekao da mu neposredno posle ubistva video M. C. i da je prošla spuštene glave. Ne znamo da li je pronađena, ali smo videli policiju da pretražuje naselje“.

Podsetimo, sumnja se da je ćerka majku ubila nožem, tako što joj je prerezala vrat.

Bonus video: Uviđaj u Knjaževcu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare