Foto:Ivan Dinić/Nova S/Vesna Lalić

Igor Jurić, direktor fondacije "Tijana Jurić", u izjavi za Nova.rs prokomentarisao je navode da je glumac Branislav Lečić, koji je jedan od ambasadora fondacije "Tijana Jurić", silovao svoju mlađu koleginicu Danije Štajnfeld.

Pročitajte još:

Jedna korisnica Tvitera objavila je status i zatražila objašnjenje Igora Jurića,.

„I sad opet imam pitanje za gospodina Jurića, ali se unapred izvinjavam na rečniku: koga Vi zajebavate? Sklonite ime ovog čoveka od imena nedužnog deteta. Šta radite ovo???“, status je jedne devojke,

„Od 2015. godine je Branislav Lečić ambasador fondacije. Lično, teško sam podneo informaciju za gospodina Lečića i samim tim što je do juče na neki način promovisao naš rad, ukoliko se optužbe ispostave kao tačne, očekujem da kazna bude maksimalna moguća“, napisao je Igor na svom nalogu.


Redakcija Nova.rs kontaktirala je Igora koji je ispričao da je zbog saznanja ostao šokiran, te tvrdi da ukoliko se dokaže da je Branislava zaista kriv očekuje maksimalnu kaznu.

„U najmanju ruku sam šokiran kad sam pročitao vest. Gospodin Lečić je od 2015. godine bio tu s nama, podržavao sve naše aktivnosti od tih kulturnih koje smo održavali. Dva puta je bio gost u Bajmoku i napisao jednu lepu pesmu za Tijanu, pa mi je zbog toga teško da to nekako povežem s njim. S druge strane, ja kao osoba koja se bori protiv nasilja nad decom i ženama ne smem da budem pristrasan i uvek sam na strani žrtve. Lično poznajem Branislava i zato kažem da sam šokiran zbog svega. Još uvek se nisam čuo s njim, ali smo za sada njegove ime uklonili sa sajta fondacije „Tijane Jurić“, ali bih bio najsrećtniji da njegovo ime tamo i vratimo.

Pročitajte još:

„Ukoliko se dokaže da je Branislav kriv, ja ću normalno svim srcem biti na stranu žrtve. Naravno, u skladu s tim, opet naglašavam, ako se dokaže da je čovek kriv, očekujem maksimalno strogu kaznu. Zakon mora biti isti za sve. Mi ćemo u budućnosti povesti računa o tome ko će i da li postati naš amabsador, jer se danas nikome ne može verovati. Ja sam imao već susret s ljudima koji su bili zlostavljači, ali su na neki način želeli da se približe našoj fondaciji kako bi imali alibi“, završava Jurić za Nova.rs.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)